Ama…

Birinin bu öyküyü uydurmuş ya da bulmuş olma ihtimali var. Ama… buna rağmen gerçektir.

Al Pacino Haberleri

*Öl desin öleyim, ölesiye seviyorum ulan!

*Hem Oscar Wilde en sevdiğim yazarlardan biri, hem Al Pacino en sevdiğim aktör. Sanırım kalp dayanmaz bu film veya belgesele. (Kendisi de bilmiyor ne olduğunu.) Looking for Richard tarzı bir şey olacak sanırım Wild(e) Salomé. Çekimleri tamamlanmış tanıtımı bile yapılmış Venedik’te.

Ayıca Venedik Film Festivali’ne gidemeden şu dünyadan göçecek olmak ne hüzün verici, değil mi?

Soldaki 31’lik sevgilisi, sanırım ilk kızından küçük ama yakışır Alfredo’ya. 40 yaş var mı bilmiyorum arada, olmadığını görmek için aşağıdaki 2. videoyu izlemek lazım; fotoğraf pek de gerçekleri anlatmıyor her zaman maalesef =( Sağdaki Salomé olan oyuncu Jessica Chastain.

Şu alttaki fragmanı:

(10. saniyeden başlayıp 2 saniye süren şeyin tanımı: Oyunculuk.)

Şu alttaki de işte röportajlar, imza dağıtmalar, güzel kızımız Salomé’yi oynayanı görebileceğiniz yerler:

 

Yönetmenlik hakkında şöyle demiş:

Eğer bir resim yapıyorsanız, onun nasıl olduğunu görebilmeniz için geri çekilmeniz gerekir.”

– Al Pacino.

*İkinci film ise gene 2012’nin hemen başında vizyona girecek olan Phil Spector’un biyografik filmi. Çok oynamalık bir karakter gene Jack Kevorkian’dan sonra. Bakalım onu da oynayıp, tanıştıktan sonra ölümünü görecek mi Al. Hatırlarsınız geçen sene Doktor Ölüm olmuş, bu sene ise taziyelerini göndermişti. Her neyse, şöyle görebileceğiz filmde Al’ı:

*Juliette Binoche, Al Pacino, Ray Liotta diyorum size. Siz de, uuu diyorsunuz beybi bende bir hareketlenme oldu filan. Ama sonra diyorum ki Channing Tatum ve Katie Holmes da oynayacak filmde. A-ha boka sardı diyorsunuz. Ben de öyle diyorum. Al’ı daha fazla polis olarak görmek istemiyordum ama gene oldu. Pek bir beklentim yok filmle ilgili, yazık olacak gibi bu kadroya Stone’da olduğu gibi. Ama bir sürpriz olsa ne de güzel olur. Fragmanı:

*Ve son olarak elimizde hiçbir veri olmasa da IMDb ve çeşitli sitelerden takip ettiğimiz kadarıyla Hands of Stone’da, Gael Garcia Bernal ile rol kesecek Al. Ve bu seneki The Fighter tadında bir film olacak gibi. Umarım çok güzel olur. Ki güzel olacaktır orası kesin de, önemli olan Melissa Leo gibi bir etki yapacak kadın oyuncuyu bulmak. İşte bu sorun. Umarım bu iki çok çok sevdiğim aktörün filmini ödüle boğarlar.

*Babam Ol Pacino

(Kötüydü evet ancak bu kadar yaratıcıyım ben =( )

*Görüşmek üzere.

, , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »