Ama…

Birinin bu öyküyü uydurmuş ya da bulmuş olma ihtimali var. Ama… buna rağmen gerçektir.

1 Kısa Kısa + 3 Alıntı + buster’ın Güzelleri ve Cevapları 1. Bölüm

Şu saç kesiş ve toplayış yeniden moda olsa ya!

Neyse, çok güzel olmayan her şey mükemmeldir zaten.



Kısa Kısa  #bilmem kaç (sayısı önemli değil)

* Ben her şeyi anlıyorum da, şunu anlamıyorum: Evlenmek istemeyen kadın neden evde kalmış oluyor da, evlenmek istemeyen adam özgürlüğüne düşkün, çapkın, bağlanamayan vs. gibi kıyak lakaplar alıyor ve o neden evde kalmış erkek olmuyor? Hayır, nereden biliyorsun oğlum belki kadın evine her gece farklı bir adam atıyor, sen elinle oynarken? Haa, bir de erkek neden çapkın oluyor da kadın orospu oluyor? Ben de böyle diyorum esasında ama düşününce saçma. Konuşun ulan kadınlar! Neden kadınlara ulan diyemem mesela da erkeklere derim? Veya küfür edince kızarır erkekler kadının yanında? (Yani gerçek erkekler demek istiyorum.) Diyorum işte: Ulan leş kadınlar, iki sesiniz çıksın “Kocamdır döver.” demeyin bir kere de amına koyim! Her gün gazetelerde sizin haberlerinizi görmekten ben bıktım! Elime Robırt dö niro gibi silah alıp öldüreceğim kocalarınızı da, sizi de! Yetti lan artık! Öf be!

* eve gelince, gazeteyi elime alınca aslında çok hoşuma gidiyor. biraz eski kafa mıyım neyim bilmiyorum ama gazete budur ya. kağıt böyle, saman. o ne öyle internette gazete mi okunur? oh mis gibi yayıla yayıla oku. radyasyonsuz. kafa rahat. sırıt.

* -siktir git (ya da hassiktir)
-siktirdiğin yere mum diktir.

-şişe!
-git duvara işe!

-kara biber ayran göt oldun yaylan!

-bu laflar bayır aşşaaa, girsin götüne … (bir şey işte, herhangi bir hayvan) taşşaaa

ulan yemin ederim şunları kullanan herkes katıksız gerizekalı. (aslında bu ayrı yazılmalı bence. geri ve zeka. sonuçta zeka geri olabilir, üstteki örneklerde olduğu gibi.) hadi ilkokullu yapıyor, hadi liseli de yapıyor. e be hayvan herif kaç yaşına gelmişsin, üniversite bitirmişsin hâlâ benle mi uğraşıyorsun bu laflarla? kahveye çıkamazdın eskiden olsa yemin ederim.

* bugünlerde metrobüslerde özürlülermiş gibi taklitler yapıp, mendiller satan çocuklardan birileriyim(!)

* melih cevdet anday ile turgut uyar kardeş olsalar bu kadar benzemezler, benzeyemezler yani. (mübalağa) (tip olarak)

* o dönemlerde tomris uyar son derece vamp bir kadınmış meğersem bence.

* şimdi ben yazar olsam üzülmezdim, sizi buna inandırırdım.

* o değil de gelmiş geçmiş en mal padişah da II. bayezid, yazın bunu bir kenara.

* komposto denen şey çok acayip güzel bir şey, çileklisi harika. siz burjuvazi, şehirli insanlar! bilmezsiniz bu tatları fighşfjhjikl

* insan aşerince (bu da yüzde bir milyon ayrı yazılmalı) neden çiğ köfte, bira, lahmacun, ayran, ıslak hamburger, şiş kebap, turşu, magnum dondurma, boza, sucuklu yumurta, domates çorbası gibi şeyler aşeriyor aceep receeep? Acıktıklarından “herhalde galiba sanursamm”…

* terazi burcu kadınlarını kendi haline bırakın öylece yaşasınlar, valla bulaşmayın. bulaştıysanız da bulaşmamış gibi davranın. bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. net.

* 80’lerde çekilen gençlik filmleri (L)

* hiç normal(L) http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2374/mahmut—hic-normal

* jason kidd diye bir basketbolcu var, adam hala deli gibi. siz bilmezsiniz ama beyin bedavacılardan. neden yük yapsın ki? koyuyor kafasına uyguluyor. 2 sene daha oynar böyle giderse. ben istesem çok pis spor yazısı yazarım da istemiyorum işte.

-Alıntı-

Meşe palamudundan,

“Öksürüğü denilebilir ki, irice gövdesinden, sevimli baba yüzünden daha emniyet verici, güven verici eski bir alışkanlıktı. Onun gelişi, oturup konuşuşu, öksürüşü herkesin yüzünü güldürürdü.”

“Ben kısmete filan inanmam ya, ancak gene kısmet diyorum. Başka söz bulamadığımdan.”

Bobby Bob’dan,

“İncinmeyi reddediyorum.”



-Buster’ın cevapları-

-Vicdan sence doğuştan mı vardır, yoksa sonradan mı edinilir?
-Önce vardır, sonra kaybedilir.

-Una+Muno ne demişti?
-He… Palavra. Palavra olmasaydı dünyanın en çok okunan yazarı olurdu.
-Bence palavralar daha çok okunur.

 

, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »