Ama…

Birinin bu öyküyü uydurmuş ya da bulmuş olma ihtimali var. Ama… buna rağmen gerçektir.

İyi Ki Doğdun Al !

Bir önceki posta “Say hello to my little friend”li video’yu koymamın nedeni burada gizli.

Eveet bildiniz; bugün adamımın doğum günü. 70 oldu be, tam 70. Söylemesi bile korkunç. Ama bu adam 70 ise ‘bizim 70’lik dedelerimiz ne?’ onu tam çözemiyorum işte (ki benim dedelerim öldü ya neyse.)

Bir zamanlar beni esiri altına almış bu adam için ne yazsam az geliyor. O yüzden kolay yolu seçip pek bir şey yazmıyorum onun hakkında. (Zaten gelecek programı hakkında yazdım yazacağımı hıh hıh.)
 
“You Don’t Know Jack” dün gösterime girdi ABD’de; yani Al’in doğum gününden bir gün önce. Bakalım biz ne zaman seyredebileceğiz. Yıllar sonra Pacino’nun en iyi performanslarından biri diyolla (diyorlar.) Göreceğiz.
 -Buradan beni duyması çok zor ama eminim hissediyordur-
“Şişt Al! Olm çok sigara içiyorsun haa, onu azalt bi kere. Yemin ederim sen bir Bob iki. Neyse bu lafımı sallamayacağını bildiğim için geçiyorum.

En az bir 10 sene daha yaşa da şu projelerini bitir. Ve bana söz verdiğin ikinci Oscar’ı da al gel (taktı oscara.) Her imdb‘ye bakışımda “in development” yazısı görmekten gına geldi 2 senedir. ‘Acaba bitiremeden ölür mü bu projeleri?!.’ demekten de imanım gevredi. Elaleme rezil oldum lan senin yüzünden, ümit verip verip bu çalışmaların bitmediğini görünce. ‘Ne oldu senin adam diyor De Nirocular (ki De Niro’yu da ayrı severiz.) Yeter ama hee!! Bitir şunları!

İyi yaşa Al.

AFI’de sen ödül alırken Sean Connery abim konuşma yaptı duydun mu? Adam ‘Al ile aynı filmde rol alamamak benim kayıbım’ gibisinden bir şeyler dedi. Sen de bu jestlere karşılık; sana senaryo getirenlere: ‘Connery oynamazsa ben de yokum’ filan de, tribini yap. Nazın geçer. Robin Williams‘a da selam söyle. Michelle Pfeiffer da seni cidden seviyormuş gençken. Sen her ne kadar kızın oyunculuğunu beğenmeyip, Scarface’de onunla oynamak istememişsen de. O kokulu filmde dans ettiğin kız ise fena laflar söyledi o gece, seksi seksi. Utandırdı filan seni; ama ben olsam ben de unutamazdım o dansı. Andy Garcia’lar (Herkes seni seviyorum diyebilir ama şunu sadece benim söyleyebilmemden onur duyuyorum: Seni seviyorum Michael Amca), Samuel l. Jacksonlar (Ben Sea of Love’da Al ile oynadım ufak bir rolde oynadım. Adım bile ‘Black Guy’ olarak geçiyordu ama bu benim için dünyadaki diğer her şeyden daha değerli idi),

Adrien Brody’ler, Oliver Stone’lar mı gelmedi o güne. Say say bitmez. Ki o günden bugüne belki 3 sene geçti ama hatırlatmakta yarar var sana saygı duyan isimleri.

Lafın lafı açmasını istemiyorum çünkü kendimi durduramayacağımı biliyorum. Hadi şimdilik kaçıyorum. Kendine iyi bak. Son olarak Dali olmanı meraklar içersinde bekliyoruz.

Seni seviyorum Al!”

Sean Penn’in konuşması, Al’in ödülü alışı ve konuşması… Ve bol bol alkış ile bitirelim.

Not: Beyaz saç yakışmış.

 

, , ,

One response to “İyi Ki Doğdun Al !”

  1. […] başlamamın nedenlerinden biri de kendime bile itiraf edemediğim şeyleri kaleme almaktı. Bugün şu yazıdan bahsedeceğim ama aslında hiç de ondan bahsetmeyeceğim çünkü yazı için […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »