Ama…

Birinin bu öyküyü uydurmuş ya da bulmuş olma ihtimali var. Ama… buna rağmen gerçektir.

Kısa Kısa #6

sahneye kadın yüzde 238954453343 daha çok yakışıyor. bazı kadın gibi erkekleri saymazsak öyle yani. hem zaten her işte bazı istisnalar olur. değil mi? değil.

oha ya “kasım” gelmiş resmen. evde teknolojik bir şey olmadığı için arada böyle saçma zamanlarda haberim oluyor. en sevdiğim ay. yehuuu!

tramvayda o kadın. metroda o kadın. deniz otobüsünde o kadın. vapurda o kadın. şimdilerde metrobüsde o kadın. ve demin duydum artık otobüste de o kadın. ve o kadının sesi. neyseki halkalı-sirkeci tren istasyonunda “o kadın” ve “sesi” yok. şükür: “Beyazıd-GrandBazaar!”

eski adidas simgesi ya da markası ya da işareti :love: (L)

mesela kızı kendi oturduğu şehrin dışında okuyan babadan tırsmam ben. o babanın da en az benim kadar korkuları vardır çünkü. düşünsene ne düşünceler içinde uyuyordur adam: “acaba bugün başına bir şey geldi mi? ya bir şey olur da ben o anda yanında olamazsam? ya kızım ağlarken yanında kimse olmazsa? ya kızımın başına kötü bir şey gelirse?” ne! yoksa fosur fosur uyuyorlar mı? yoksa en fazla bu düşünceleri 1 ay mı sürüyor? ne! yoksa sizi benim düşündüğüm kadar sevmiyorlar mı? hımm. baba olmak zor iş. herkes baba olamıyor ne yazık ki para göndererek iş bitmiyor.

yanmış leblebi çekilmiyor ama hafif kavrulurken yanmış fındık… offf orgazmdan zevkli anların en üst basamağına yazılabilir bu. dahabeşdakikaöncekavrulmuşyanmışfındık (L)

ya ne kadar boş beleş işlerin peşindeler şu sadece bir akımın peşinden gidenler. ve sırf o tarz kitapları okuyanlar. aynı şey film için de geçerli. ben de yapıyorum “öyle savaşlı filmler sevmem!” diyorum ama saçma yani. çünkü şey var mesela iyi film-kötü film. iyi kitap-kötü kitap. iyi şiir-kötü şiir. garipçileri de seviyorum, ikinci yenicileri de. öleyim mi?

turyol iskelerimizden yolcu almakta olan gemi saat 9 a 10 kala hareketle eminönü-karaköy seferini yapacaktır. önce eminönü, sonra karaköy.

ulan şunu söyleyeceğine şu vapurlarını bir yenile yeter artık. söylemeyeyim, söylemeyeyim diyorum ama her insanın da bir sabrı var. şöyle bağlayalım: turyol isklelerinden yolcu almakta olan gemi ile 20 dakika sizi hafif çapta sağır edebilir ve çok sessiz bir ortamda yanınızdaki ile -istemeden de olsa- bağırarak konuşmanıza neden olabilir. aman diyeyim!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »