Ama…

Birinin bu öyküyü uydurmuş ya da bulmuş olma ihtimali var. Ama… buna rağmen gerçektir.

Sanatçılar Doğuyor #5

Neler oluyor yahu! Daha en son yazı doğum günleri üzerineydi!! Gene bir doğum günü yazısı ile karşınızdayım. Gene “özel” bir günü, birkaç “özel” insanın ve biz sevenleri için. Hatırlatmakta yarar var; ben çok severim özellikle bir tanesini. Eke eke.

 
1) Philip Seymour Hoffman
 
Yukarıdaki yakışıklı olur kendileri. Yahu 43 yaşına girmiş Seymour’um bir tanem yahu!!! 43! 43 güzel rakam da daha yaşlı göstermesi kötü bir durum. Lanet! Biraz kilo vermeli =(( Süper bir herifisin. Yerim seni. Jack Goes Boating’de yönetmen koltuğuna da oturdu kendisi. Hadi hayırlısı.
 
 
2) Woody Harrelson
 
 
Natürel doğan, İhtiyarlar yer bırakmayan, 7 yaşam olan, Beyazlar da becerir dedirten bir adam bir yerde Woody. Ben en çok bir playboy dergicisinin hayatını oynadığı filmde sevmiştim onu. The People vs. Larry Flynt’ta. Zaten en iyi performansı da odur sanırın. Evet sanırın. Sanırım da neymiş! Mavi gözlerine kurban senin bre. 49 olmuş o da ama maşallahı var. Ne demekse o.
 
3) Daniel Radcliffe
Harry Potter gibi bir efsaneyi canlandırıyor herif bir yerde. 3 kitabını zamanında okumuş biri olarak yazmam gerekirdi. Nasıl merak edip diğerlerini okumadığımı hiçbir Harry fanı anlamadı; doğrusunu söylemek gerekirse ben de anlamadım. Sanırım ilgim kayboldu. Evet bu kadar basit olsa gerek. Ben bu herifi aslında çok da sevmiyorum gibi. Bir Woody’ye bak, bir Seymour’a bak bir de buna bak. Ama sevenleri vardır diye düşünerek koyuyorum ve de susuyorum. Öhm. Geçelim mi? Geçtik.
Evet 3’lü fotoyu Emma için koydum kız Fransız bir yerde. Ne var? Hep erkek mi seveceğiz? Amma da güldüm. Sana mı soracağım gülmeyi? Hım?
Saplıcakla kalın efem. Böyle birine saplanın kalın, sap olmayın.
, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »